Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Δυο κείμενα

Δυο κείμενα ενάντια στην ραθυμία, την νωθρότητα, την ρουτίνα, την βαρέμαρα, την αδιαφορία και την    πεζή βαρετή ζωή. Αυτούς τους ανθρώπους ή τους αλλάζουμε ή τους αφήνουμε στην άκρη για να μην χαθούμε και εμείς μέσα στο βούρκο της σαπίλας , την στιγμή που ο κόσμος γύρω μας αλλάζει ραγδαία, βίαια αλλά και την στιγμή που παραμένει και ένας κόσμος γεμάτος συγκινήσεις και εμπειρίες που μας περιμένουν.

http://ypovrixio.gr/article.php?issues_no=67&contents_id=1145

http://tvxs.gr/news/%CE%AD%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%88%CE%B1%CE%BD-%CE%B5%CE%AF%CF%80%CE%B1%CE%BD/%CE%BF%CE%B9-%CE%B1%CE%B4%CE%B9%CE%AC%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%BF%CE%B9-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CF%8C%CE%BD%CE%B9%CE%BF-%CE%B3%CE%BA%CF%81%CE%AC%CE%BC%CF%83%CE%B9

Και με την αφορμή του κειμένου απο το "Υποβρύχιο", τσεκάρετε και αυτό το περιοδικό http://www.shedia.gr/ Ένα περιοδικό δρόμου το οποίο εκτός του οτι περιέχει ενδιαφέροντα θέματα , διανθισμένο με σκίτσα και γελοιογραφίες είναι και μια θαυμάσια πρωτοβουλία που προωθεί την επανένταξη των αστέγων σε ενεργούς ρόλους μέσα στην κοινωνία.Δεν είναι πράξη ελεημοσύνης.Τους πωλητές θα τους συναντήσετε συνήθως στις στάσεις του μετρό. Φορούν και χαρακτηριστικά γιλέκο.
                                                   
                                               αλληλεγύη γιατί χανόμαστε
                                                       
                                                     αντε  καλό βραδύ







2 σχόλια:

  1. το συγκεκριμενο περιοδικο δρομου δεν το ειχα στα υπ οψιν, πολυ ωραια κινηση.
    οπως το 'πες, αλληλεγγυη γιατι χανομαστε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή