Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

famous με πάγο






 

   


 Τις τελευταίες μέρες,τα τελευταία βράδια για την ακρίβεια,μου 'ρχονται κάτι περίεργες απορίες.Βάζω μουσική,κάτι αλκοολούχο και όσο περνούν η ώρα και τα τραγούδια,με...ταλανίζουν προβληματισμοί του τύπου..

Πανσέληνος και βροχή;Ποτέ μαζί;


Πώς θα ήταν ο κόσμος αν αντί των ανθρώπων κυριαρχούσε κάποιο άλλο είδος στον πλανήτη;Θα πέρναμε εμείς τη θέση των λιονταριών στους ζωολογικούς κήπους και θα έπαιζαν μαζί μας οι επισκέπτες;Τα μικρά αλεπουδάκια και τα γοριλάκια;


Είμαστε σίγουροι πως όλοι εμείς οι 7δις ανθρώπων που κατοίκουμε στον κόσμο τούτο,βρισκόμαστε στο ίδιο στάδιο της εξελικτικής διαδικασίας κατά τον Δαρβίνο;




Πρόσφατα είχα γενέθλια.Άν,αντί του συγκεκριμένου σπερματοζωαρίου που πρόλαβε πρώτο να εισέλθει στον ωάριο,είχε δείξει περισσότερο ζήλο(ικανότητα,επιμονή,αποφασιστικότητα..τσαμπουκά) κάποιο άλλο απο τα 200-300εκατομμύρια σπερματοζωάρια και τα χε καταφέρει πρώτο,πιθανόν να μην είχα πρόσφατα γενέθλια.Να μην έγραφα ότι γράφω τώρα.Να ήμουν κάποιος άλλος.Πιο κοντός πιο ψηλός,πιο παχύς,με γαλανά μάτια ή με ταλέντο στην τοξοβολία.




Σε 9 μέρες ξεκινά η εξεταστική.Η σκέψη κάνει το πάν για να αποφύγει τις ενέδρες που της στήνουν τα μαθήματα.

















2 σχόλια:

  1. Ορισμένα πράγματα δεν χρειάζονται ανάλυση. Τα αποδέχεσαι και προσπαθείς να τα γευτείς όσο καλύτερα γίνεται. Αλλιώς μέσα στην ανάλυση, χάνεται η ουσία. Τι λες? ;)
    *χρόνια καλά ετεροχρονισμένα λοιπόν διδυμάκι
    ** υπέροχες οι μελωδίες σου. Μου κρατήσαν συντροφιά για ώρα...
    *** εξεταστική είναι και θα περάσει...υπομονή και αντοχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απο τη μια λέω πως.."σκέπτομαι άρα υπάρχω".Μα απο την άλλη "τα πολλά λόγια είναι φτώχια" γιατί στην τελική "πνιγόμαστε σε μια κουτάλια νερό".Δίνει την απάντηση ο θυμόσοφος λαός ως συνήθως πάλι!
    Επίσης λέω,ευχαριστώ πολυ!Άν και δεν μ αρέσει που μεγαλώνω!:p Άλλος προβληματισμός εκεί!
    *Θέλει..μεγάλη ψυχική δύναμη αυτή η εξεταστική.ζέστη+euro+αρκετά μαθήματα.Και μετά λέμε για τους άθλους του Ηρακλή!
    ** Για το θέμα με την πανσέληνο και τη βροχή πάντως πρέπει να βρεθεί μια απάντηση!Όσους ρωτάω,κανείς δεν έχει τέτοια ανάμνηση,να βρέχει και μετά αντί για ουράνιο τόξο μέσα απο τα σύννεφα,να ναι νύχτα και να σκάει ολόγιομο φεγγάρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή